Warehouse Medewerker met reachtruck ervaring

Maasvlakte Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Cold Storage
Full-time
Maasvlakte Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Cold Storage
Full-time

Hou jij van de dynamiek van de logistieke wereld en wil jij lekker fysiek bezig zijn? Voor onze coldstores (koel- en vriesopslag van producten) in op de Maasvlakte zijn wij op zoek naar Warehouse Medewerkers met ervaring in het besturen van een reachtruck. Je werkt in een gezellig team en houd je bezig met alle voorkomende werkzaamheden in ons magazijn. Iets voor jou? Solliciteer dan meteen!

Samenwerken in een veilige omgeving

In onze coldstores is iedere dag anders. Als Warehouse Medewerker heb je dus een hele afwisselende baan. Samen met je collega’s laad en los je de vrachtwagens en containers snel en op de juiste manier. De producten moeten wel bevroren of gekoeld blijven.

Andere werkzaamheden zijn onder andere:

  • registreren van inkomende en uitgaande goederen;
  • orderpicken en het ompakken van producten;
  • plaatsen van goederen op pallets, het ophogen van pallets en het afstapelen van goederen;
  • in- en uitrijden van pallets met de reachtruck;
  • magazijn opruimen en netjes houden.

Bij alles wat we doen, staat veiligheid voorop. Ook leven we alle hygiënemaatregelen na (HACCP-norm). We werken immers met voedingsmiddelen.

Bij ons kun je blijven leren en doorgroeien

Bij Thermotraffic vinden we het belangrijk dat je steeds kunt blijven leren en jij je persoonlijk en in je vak kunt blijven ontwikkelen. Niet alleen ‘on the job’, ook door opleidingen en cursussen. Daarnaast kun je rekenen op een gezonde privé-werkbalans en natuurlijk op een veilige werkomgeving.

Verder bieden we je:

  • een marktconform salaris en reiskostenvergoeding;
  • een premievrije pensioenregeling, zodat je ook aan je toekomst kunt werken;
  • 28 vakantiedagen;

Als je wilt werken in de logistiek moet je van aanpakken houden. Natuurlijk help jij je collega’s als dat nodig is. Dat doen zij ook. Omdat dingen soms anders lopen dan vooraf gepland, is het belangrijk dat je een flexibele instelling hebt. En dat je altijd nauwkeurig blijft werken. Als Warehouse Medewerker werk je in shifts: de ene week begin je vroeg, de andere week laat.

Verder beschik je over:

  • ervaring met het besturen van een reachtruck. Als je nog geen reachtruckcertificaat hebt, dan zorgen we dat je dit kunt halen;
  • voldoende beheersing van de Nederlandse taal.

We zijn op zoek naar collega’s voor onze locatie op de Maasvlakte. Op dit moment is het nog lastig om naar de Maasvlakte te reizen zonder auto. Het is dus handig dat je over een auto beschikt als je daar gaat werken.

Lijkt je dit wel wat? Solliciteer dan snel!

Spreekt de informatie hierboven je aan, dan horen we graag van je. Solliciteer daarom snel via de sollicitatieknop op deze pagina. Heb je nog vragen? Bel ons op 06 82 39 97 79, of stuur een email naar careers@thermotraffic.com.

Thermotraffic in het kort

Thermotraffic biedt wereldwijd een naadloze one-stop logistieke service voor temperatuur gecontroleerde levensmiddelen. Met flexibele en innovatieve oplossingen willen we de logistieke partner zijn voor onze klanten. Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter ons succes. We doen er alles aan om hen een plezierige en veilige werkomgeving te bieden waarin zij persoonlijk en professioneel kunnen groeien. Dit draagt bij aan een samenwerkingsgerichte en ondernemende mindset, waardoor we altijd net die extra stap zetten om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze zelfs te overtreffen. Op al onze vestigingen in Europa ondersteunen we je bij de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en het verbreden van je horizon. Zo lever je een waardevolle bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Thermotraffc en food logistics in het algemeen.

Thermotraffic is een volledige dochteronderneming van Nichirei Corporation.

Applying with us

Submit your application

Related stories

Cold Storage

Adrian McGee
Site Manager

Adrian has been with Norish all his working life, starting as a cleaner

Read Adrian‘s story
Cold Storage

Adam March
General Manager Kevin Hancock Ltd

Adam has played a key role in the success of Kevin Hancock and looks forward to the further rollout of the company’s added value services.

Read Adam‘s story

Make a job alert

Notify me about new jobs