Container Transportplanner

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Other Areas of Expertise
Full-time
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Other Areas of Expertise
Full-time

Thermotraffic is een toonaangevend bedrijf in temperatuur gecontroleerde logistieke dienstverlening met verschillende locaties in binnen- en buitenland. Heb jij zin in de volgende stap in je logistieke carrière? Ben je daadkrachtig en voel jij je thuis in een internationale werkomgeving waar iedere dag weer nieuwe uitdagingen biedt? Dan is deze functie als Transportplanner echt iets voor jou!

Veelzijdige functie binnen ons internationale logistieke bedrijf

Op ons hoofdkantoor in de Rotterdamse haven werk je als Transportplanner in een team van zeven mensen. Je houdt je bezig met het zo goed mogelijk organiseren van transporten, zowel ophalen als afleveren, voor onze verschillende locaties. Je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs, klanten en leveranciers en ook voor je collega’s van interne afdelingen zoals Warehouse en Customer Care. Bovendien ondersteun je je commerciële collega’s bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten, zodat we ons transportnetwerk nog efficiënter kunnen inzetten.

Je belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • plannen van de meeste efficiënte routes, waarbij je de chauffeurs steeds tijdig voorziet van de juiste informatie;
 • zorgen voor en controleren van het naleven van de wettelijke voorschriften met betrekking tot rij- en rusttijden;
 • ondersteunen bij andere voorkomende werkzaamheden van onze transportoperatie.

Je rapporteert aan de Manager Transport.

Groei met ons mee!

Thermotraffic groeit. We vinden het belangrijk dat ook jij kunt blijven groeien. We bieden je daarom de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen die je helpen je ambities te realiseren. Je gaat aan de slag in een leuk en enthousiast team dat elkaar ondersteunt waar nodig.

Je kunt verder rekenen op:

 • een marktconform salaris, de hoogte is afhankelijk van je ervaring en opleiding, en reiskostenvergoeding;
 • een premievrije pensioenregeling, zodat je ook aan je toekomst kunt werken;
 • 28 vakantiedagen;
 • de mogelijkheid om een deel van je tijd thuis te werken;
 • een bijdrage in de kosten voor je fitnessabonnement.

In deze rol heb je veel contacten, zowel binnen als buiten onze organisatie. Het is dan ook heel belangrijk dat je communicatief sterk bent en goed kunt samenwerken met anderen. Het kan behoorlijk hectisch zijn, dus je moet ook je eigen tijd efficiënt kunnen inplannen. Daarbij verlies je nooit je gevoel voor humor. Je werkt nauwkeurig en hebt daarnaast ook een neus voor commerciële kansen.

Verder beschik je over:

 • ervaring met het plannen van containers;
 • goede IT-vaardigheden en ervaring in het werken met Portbase;
 • een goede topografische kennis;
 • actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van rij- en rusttijden en ervaring in het verwerken van tachograaf-gegevens; 
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, als je ook kennis van het Duits hebt, is dat meegenomen.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Spreekt de informatie hierboven je aan, dan horen we graag van je. Solliciteer daarom snel via de sollicitatieknop op deze pagina. Heb je nog vragen? Bel ons op 06 82 39 97 79, of stuur een email naar careers@thermotraffic.com.

Wie food logistics zegt, zegt Thermotraffic

Thermotraffic biedt wereldwijd een naadloze one-stop logistieke service voor temperatuur gecontroleerde levensmiddelen. Met flexibele en innovatieve oplossingen willen we de logistieke partner zijn voor onze klanten.

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter ons succes. We doen er alles aan om hen een plezierige en veilige werkomgeving te bieden waarin zij persoonlijk en professioneel kunnen groeien. Dit draagt bij aan een samenwerkingsgerichte en ondernemende mindset, waardoor we altijd net die extra stap zetten om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze zelfs te overtreffen. Op al onze vestigingen in Europa ondersteunen we je bij de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en het verbreden van je horizon. Zo lever je een waardevolle bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Thermotraffc en food logistics in het algemeen.

Thermotraffic is een volledige dochteronderneming van Nichirei Corporation.

Applying with us

Submit your application

Related job openings

Related stories

Other Areas of Expertise

Darren Wright
Account Manager

Darren has worked in logistics and warehousing since leaving school. But even he is still learning, in a multi-facing role that brings him into contact with all our UK sites as well as a wide range of customers.

Read Darren‘s story
Other Areas of Expertise

Alex Potter
Process Analyst

Alex is part of a team tasked with analyzing and streamlining processes across Thermotraffic. And in his view, the only way to do that is to visit the sites, talk to the employees and experience those processes for himself.

Read Alex‘s story
Other Areas of Expertise

Peter Feteris
Manager Customer Care

Owing to his in-depth knowledge of Thermotraffic and its customers, Peter was asked to head up an important new Customer Care department. It’s a challenge he is relishing, at an exciting time for the company’s growth.

Read Peter‘s story
Other Areas of Expertise

Rogier Bakhuizen
Business Controller

Thermotraffic felt that Rogier had a lot to offer so they created a new role for him. And it’s a role that he has embraced enthusiastically.

Read Rogier‘s story

Make a job alert

Notify me about new jobs