Payroll Specialist

Rotterdam, Zuid-Holland, Zuid-Holland, Netherlands
Other Areas of Expertise
fulltime_fixed_term
Rotterdam, Zuid-Holland, Zuid-Holland, Netherlands
Other Areas of Expertise
fulltime_fixed_term

Heb jij ervaring met salarisadministratie en wil jij je graag verder ontwikkelen in dit vakgebied? En dat het liefst in een internationale en informele werkomgeving? Zoek niet verder, bij Thermotraffic hebben we de perfecte functie voor jou! In ons HR-team ben jij als Payroll Specialist samen met een collega verantwoordelijk voor alle payroll-activiteiten voor onze vestigingen in Nederland, België en de UK. Interessant? Pak dan de kans mee te groeien met ons ambitieuze bedrijf.

Veelzijdige functie binnen ons internationale logistieke bedrijf

Op ons hoofdkantoor in de Rotterdamse haven werk je in het professionele en collegiale HR-team. Je bent een van de twee Payroll Specialisten in het team. Jullie nemen elkaars werk over als dat nodig is, bijvoorbeeld tijdens vakanties. Je rapporteert aan de Head of Human Resources.

Je belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • verzorgen van een tijdige en accurate salarisadministratie voor onze bedrijven in Nederland, België en de UK in ADP Celergo;
 • beantwoorden van payroll-gerelateerde vragen van collega’s;
 • verzorgen van internationale rapportages en overzichten;
 • bijhouden van actuele kennis over de wet- en regelgeving op het gebied van payroll en zorgen dat onze organisatie daaraan voldoet.

Verder help je je HR-collega’s met verschillende administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan het verwerken van het ziekteverzuim en het aan- en afmelden van medewerkers bij verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Daarnaast pak je verschillende taken op als het gaat om de onboarding en offboarding van nieuwe en vertrekkende collega’s.

Groei met ons mee!

Thermotraffic groeit. We vinden het belangrijk dat ook jij kunt blijven groeien. We bieden je dan ook de mogelijkheid om je persoonlijk en in je vak te blijven ontwikkelen, onder andere door functiegerichte opleidingen en cursussen. We verzetten in ons HR-team elke dag heel wat werk. Dat kan niet anders met bijna 500 collega’s in Nederland, België en de UK. Toch maken we binnen onze informele organisatie ook zeker tijd voor gezelligheid.

Je kunt verder rekenen op:

 • een marktconform salaris, de hoogte is afhankelijk van je ervaring en opleiding, en reiskostenvergoeding;
 • een premievrije pensioenregeling, zodat je ook aan je toekomst kunt werken;
 • 28 vakantiedagen;
 • de mogelijkheid om een deel van je tijd thuis te werken;
 • een bijdrage in de kosten voor je fitnessabonnement.

In deze rol is het belangrijk dat je heel zorgvuldig werkt. Je hebt een grote verantwoordelijkheid; elke maand zorg je er weer voor dat alle payroll-activiteiten op tijd zijn afgerond. Je bent integer, betrouwbaar en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke zaken. Daarnaast ben je toegankelijk voor je collega’s en werk je graag samen. Binnen onze dynamische werkomgeving is het belangrijk dat je een flexibele instelling hebt en snel kunt schakelen. En zie je mogelijke verbeteringen in onze processen, dan laat je het niet na om je ideeën te delen.

Verder beschik je over:

 • minimaal een afgeronde mbo-opleiding en een Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL).
 • ervaring als Salarisadministrateur, het liefst binnen een internationale organisatie;
 • actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van payrolling;
 • goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Spreekt de informatie hierboven je aan, dan horen we graag van je. Solliciteer daarom snel via de sollicitatieknop op deze pagina. Heb je nog vragen? Bel ons op 06 82 39 97 79, of stuur een email naar careers@thermotraffic.com.

Wie food logistics zegt, zegt Thermotraffic

Thermotraffic biedt wereldwijd een naadloze one-stop logistieke service voor temperatuur gecontroleerde levensmiddelen. Met flexibele en innovatieve oplossingen willen we de logistieke partner zijn voor onze klanten.

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter ons succes. We doen er alles aan om hen een plezierige en veilige werkomgeving te bieden waarin zij persoonlijk en professioneel kunnen groeien. Dit draagt bij aan een samenwerkingsgerichte en ondernemende mindset, waardoor we altijd net die extra stap zetten om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze zelfs te overtreffen. Op al onze vestigingen in Europa ondersteunen we je bij de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en het verbreden van je horizon. Zo lever je een waardevolle bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Thermotraffc en food logistics in het algemeen.

Thermotraffic is een volledige dochteronderneming van Nichirei Corporation.

Applying with us

Submit your application

Related job openings

Related stories

Other Areas of Expertise

Darren Wright
Account Manager

Darren has worked in logistics and warehousing since leaving school. But even he is still learning, in a multi-facing role that brings him into contact with all our UK sites as well as a wide range of customers.

Read Darren‘s story
Other Areas of Expertise

Alex Potter
Process Analyst

Alex is part of a team tasked with analyzing and streamlining processes across Thermotraffic. And in his view, the only way to do that is to visit the sites, talk to the employees and experience those processes for himself.

Read Alex‘s story
Other Areas of Expertise

Peter Feteris
Manager Customer Care

Owing to his in-depth knowledge of Thermotraffic and its customers, Peter was asked to head up an important new Customer Care department. It’s a challenge he is relishing, at an exciting time for the company’s growth.

Read Peter‘s story
Other Areas of Expertise

Rogier Bakhuizen
Business Controller

Thermotraffic felt that Rogier had a lot to offer so they created a new role for him. And it’s a role that he has embraced enthusiastically.

Read Rogier‘s story

Make a job alert

Notify me about new jobs