Logistiek Administratief Medewerker

Maasvlakte-Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Cold Storage
Full-time
Maasvlakte-Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Cold Storage
Full-time

Heb jij ervaring met administratieve werkzaamheden en lijkt het je wel wat om aan de slag te gaan binnen een hele internationale werkomgeving? Dan is dit jouw kans! Voor onze gloednieuwe coldstore (koel- en vriesopslag van producten) op de Maasvlakte zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke Logistiek Administratief Medewerker. Met jouw organisatietalent zorg jij ervoor dat alle administratieve taken rondom onze logistieke werkzaamheden tot in de puntjes worden geregeld. Dit doe je in een team met gezellige collega’s.

Gevarieerde baan voor medewerker die van aanpakken houdt

Als Logistiek Administratief Medewerker werk je op kantoor met zo’n acht collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de administratie voor de logistieke operatie. Je hebt hierbij veel contact met verschillende afdelingen binnen Thermotraffic en je bent het eerste aanspreekpunt voor onze relaties. Een gevarieerde baan waarin er vaak snel gewerkt moet worden. Onze logistieke dienstverlening draait immers om goederen die gekoeld moeten blijven.

Je belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • dagelijks overleg met onze relaties en de verschillende afdelingen binnen Thermotraffic over de diverse ladingen, waarbij je ook je directe collega’s op de hoogte houdt;
 • maken van inslag- en uitslagorders en het ondersteunen van de declaratie-afdeling; 
 • verwerken en controleren van documenten en orders.

Blijf je ontwikkelen binnen een werkomgeving vol dynamiek

Bij Thermotraffic vinden we het belangrijk dat je steeds kunt blijven leren en jij je persoonlijk en in je vak kunt blijven ontwikkelen. Niet alleen ‘on the job’, ook door functiegerichte opleidingen en cursussen. Je werklocatie bevindt zich in de modernste haven van Europa, dynamischer wordt het niet.

Je kunt daarnaast rekenen op:

 • een marktconform salaris, de hoogte is afhankelijk van je ervaring;
 • reiskostenvergoeding;
 • een premievrije pensioenregeling, zodat je ook aan je toekomst kunt werken;
 • 28 vakantiedagen.

In jouw baan als Logistiek Administratief Medewerker is het belangrijk dat je vlot, nauwkeurig en gestructureerd werkt. Je hebt veel contact met collega’s en relaties, dus het spreekt voor zich dat je communicatief sterk bent. Geen dag is hetzelfde in de logistieke wereld en je flexibiliteit wordt soms flink op de proef gesteld. Dat is geen probleem voor jou. Ook als het administratief soms wat complex is, draai jij je hand daar niet voor om. Bij Thermotraffic hebben we samenwerken hoog in het vaandel staan. Het is dus belangrijk dat dit je aanspreekt.

Verder beschik je over:

 • een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) op administratief of logistiek gebied;
 • ervaring in administratieve werkzaamheden, werkervaring in een logistieke omgeving is een voordeel;
 • bij voorkeur ervaring met WMS-systemen;
 • kennis van gezondheidscertificaten bij export is een pre;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Op dit moment is het nog lastig om naar de Maasvlakte te reizen zonder auto. Het is dus handig dat je over een auto beschikt om naar onze coldstore te komen.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Spreekt de informatie hierboven je aan, dan horen we graag van je. Solliciteer daarom snel via de sollicitatieknop op deze pagina. Heb je nog vragen? Bel ons op 06 82 39 97 79, of stuur een email naar careers@thermotraffic.com.

Thermotraffic in het kort

Thermotraffic biedt wereldwijd een naadloze one-stop logistieke service voor temperatuur gecontroleerde levensmiddelen. Met flexibele en innovatieve oplossingen willen we de logistieke partner zijn voor onze klanten. Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter ons succes. We doen er alles aan om hen een plezierige en veilige werkomgeving te bieden waarin zij persoonlijk en professioneel kunnen groeien. Dit draagt bij aan een samenwerkingsgerichte en ondernemende mindset, waardoor we altijd net die extra stap zetten om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze zelfs te overtreffen. Op al onze vestigingen in Europa ondersteunen we je bij de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en het verbreden van je horizon. Zo lever je een waardevolle bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Thermotraffc en food logistics in het algemeen.

Thermotraffic is een volledige dochteronderneming van Nichirei Corporation.

Applying with us

Submit your application

Related stories

Cold Storage

Adrian McGee
Site Manager

Adrian has been with Norish all his working life, starting as a cleaner

Read Adrian‘s story
Cold Storage

Adam March
General Manager Kevin Hancock Ltd

Adam has played a key role in the success of Kevin Hancock and looks forward to the further rollout of the company’s added value services.

Read Adam‘s story

Make a job alert

Notify me about new jobs