QHSE Controller

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Cold Storage
Full-time
Apply for this job
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Cold Storage
Full-time

Heb jij uitgebreide kennis van kwaliteitsmanagementsystemen en werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie? Zijn daarnaast je communicatieve en organisatorische vaardigheden dik in orde? Ga dan als QHSE Controller aan de slag bij Eurofrigo; een toonaangevende logistieke dienstverlener op het gebied van temperatuur-gecontroleerde levensmiddelen met zes locaties in Nederland. In jouw rol lever je door je focus op (voedsel)veiligheid, milieu en gezondheid een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze bedrijfsvoering. Een verantwoordelijke en veelzijdige functie dus binnen ons ambitieuze bedrijf. Interessant? Lees dan verder.

Gevarieerde baan waarin alles draait om kwaliteit en veiligheid

Als QHSE Controller heb je vooral een toezichthoudende rol binnen het QHSE-team. Goede leiderschapskwaliteiten zijn dan ook essentieel. Met jouw enthousiasme en probleemoplossend vermogen weet jij je collega’s betrokken te houden bij het behalen van en het voldoen aan de strengste normen voor voedselkwaliteit en -veiligheid. Je bent verder het eerste aanspreekpunt op QHSE-gebied voor de klanten van onze verschillende locaties. Ook ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van externe audits.

Onder je belangrijkste taken vallen daarnaast:

 • implementeren en onderhouden van onze QHSE-systemen;
 • uitvoeren van periodieke audits en opvolgen van daaruit voortvloeiende corrigerende acties;
 • rapporteren van geconstateerde tekortkomingen aan de Site Manager en de QHSE Manager en het doen van verbetervoorstellen;
 • implementeren van de lokale QHSE-jaarplannen en het uitvoeren en opvolgen van QHSE-gerelateerde projecten;

verzorgen van QHSE-trainingen en initiëren van QHSE-overleggen op de locaties. Hierbij besteed je ook aandacht aan de RI&E.

Bij alles wat je doet, zorg je voor effectieve communicatie naar de verschillende afdelingen, het management en onze klanten. Als QHSE Controller ben je onderdeel van het QHSE-team.

Alle ruimte om je te blijven ontwikkelen

Bij Eurofrigo vinden we het belangrijk dat je steeds kunt blijven leren en jij je persoonlijk en in je vak kunt blijven ontwikkelen. Niet alleen ‘on the job’, ook door functiegerichte opleidingen en cursussen. We hebben aandacht voor een gezonde werk-privébalans en natuurlijk voor een veilige werkomgeving.

Je kunt daarnaast rekenen op:

 • een marktconform salaris, de hoogte is afhankelijk van je ervaring en opleiding, en reiskostenvergoeding;
 • een premievrije pensioenregeling, zodat je ook aan je toekomst kunt werken;
 • 28 vakantiedagen;

de mogelijkheid om een deel van je tijd thuis te werken.

Om succesvol te zijn als QHSE Controller weet je natuurlijk alles over de normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu die gelden binnen de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast is het essentieel dat je beschikt over uitstekende communicatieve, interpersoonlijke, onderhandelings- en organisatorische vaardigheden. Je werkt doelgericht, bent besluitvaardig en denkt probleemoplossend. Met je enthousiasme weet je je collega’s mee te krijgen in het behalen van de doelstellingen. Je bent initiatiefrijk en hebt altijd oog voor dingen die beter kunnen.

Verder beschik je over:

 • ervaring in een toezichthoudende rol in een productie- of logistieke werkomgeving;
 • ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, bij voorkeur ook met diepgevroren en gekoeld voedsel;
 • bij voorkeur een HACCP-kwalificatie en kennis over het opstellen van een RI&E;
 • kennis van certificeringen als BRC/IFS/MSC-ASC/halal/AEO is een voordeel;

goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Spreekt de informatie hierboven je aan, dan horen we graag van je. Solliciteer daarom snel via de sollicitatieknop op deze pagina. Heb je nog vragen? Bel ons op 06 82 39 97 79, of stuur een email naar careers@thermotraffic.com.

Eurofrigo in het kort

Eurofrigo is een toonaangevend bedrijf in Europa op het gebied van logistieke dienstverlening rond temperatuur-gecontroleerde levensmiddelen. We hebben 6 locaties in Nederland en zijn onder andere gespecialiseerd in flexibele opslag, keuringen en innovatieve oplossingen voor de supply chain. Eurofrigo is onderdeel van de Thermotraffic Group (100% dochteronderneming van de Nichirei Corporation), waartoe ook Norish Ltd en Kevin Hancock Ltd behoren.

Mensen vormen de basis van ons succes. Wij waarderen onze collega’s en creëren een omgeving die medewerkers in staat stelt zich persoonlijk en professioneel te ontplooien en voldoening te vinden in hun werk. Collegialiteit en teamgeest staan bij ons hoog in het vaandel. We denken globaal, handelen lokaal en respecteren culturele waarden.

Applying with us

Submit your application

Related stories

Cold Storage

Ben McCarthy
Assistant Chief Engineering

Ben joined Norish after leaving school at 16 and doing an electrical apprenticeship. He gets a real buzz from fixing problems and overseeing installations at our sites.

Read Ben‘s story
Cold Storage

Adrian McGee
Site Manager

Adrian has been with Norish all his working life, starting as a cleaner

Read Adrian‘s story
Cold Storage

Adam March
General Manager Kevin Hancock Ltd

Adam has played a key role in the success of Kevin Hancock and looks forward to the further rollout of the company’s added value services.

Read Adam‘s story