Low-Code Software Developer

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Other Areas of Expertise
Full-time
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Other Areas of Expertise
Full-time

Ben jij een ervaren softwareontwikkelaar en voel jij je thuis in een ambitieuze internationale werkomgeving? Als internationaal bedrijf in temperatuurgecontroleerde logistiek zijn wij de laatste tijd flink gegroeid en we willen blijven groeien. Dat betekent dat we op zoek zijn naar Software Developers die creatief zijn en die zich makkelijk aanpassen bij veranderende omstandigheden. Het betekent ook mooie carrièrekansen voor collega’s die zich met ons willen inzetten voor de transformatie van onze industrie. Interessant? Lees dan verder.

Meebouwen aan de toekomst van Thermotraffic

Als onderdeel van het IT- en Business Transformation-team werk je aan diverse projecten die bijdragen aan de efficiëntie en voortdurende informatievoorziening binnen Thermotraffic en voor onze klanten. Jij speelt een cruciale rol in het realiseren van onze roadmap richting 2027. Dit houdt onder meer in dat je verantwoordelijk bent voor de integratie van bestaande applicaties en gegevens van bedrijven die onlangs zijn toegetreden tot de Thermotraffic-groep.

Samengevat zijn je belangrijkste taken:

  • Ontwerpen en ontwikkelen van aangepaste webapplicaties met behulp van ons ThinkWise low-code platform en Power Apps. Je vertaalt wensen vanuit de business naar functionele en technische ontwerpen en integreert applicaties van derden, API’s en bestaande databases.
  • Uitvoeren van unit tests en deelnemen aan end-to-end testen van applicaties om kwaliteit en prestaties te garanderen. Ook zorg je ervoor dat alle applicaties voldoen aan beveiligings- en compliancenormen;
  • Implementeren van ThinkWise en Power Apps applicaties in ontwikkel-, test- en productieomgevingen. Daarnaast zorg je voor het onderhoud, updates en zo nodig bugfixes. Ook documenteer je uitgebreid alle applicatie-ontwerpen, configuraties en updates.

Je werkt nauw samen met de business om hun behoeften, uitdagingen en doelen te begrijpen. Verder werk je samen met multidisciplinaire teams, zoals business-analisten, projectmanagers en operationele collega’s.

Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen

Bij Thermotraffic vinden we het belangrijk dat je voldoende uitdaging vindt in je functie. Én dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt groeien. Als je wilt ook internationaal. Je krijgt bij ons volop de kans om opleidingen en cursussen te volgen die je helpen je ambities te realiseren. Daarnaast bieden we je ook mogelijkheden voor mentoring en coaching.

Verder kun je rekenen op:

  • een concurrerend salaris en een premievrije pensioenregeling;
  • 28 vakantiedagen;
  • reiskostenvergoeding;
  • de mogelijkheid om een deel van je tijd thuis te werken;
  • een bijdrage in de kosten voor je fitnessabonnement.

Jij begrijpt hoe je de wensen van de business omzet naar slimme technische oplossingen. Met jouw inzicht in onze bedrijfsprocessen en workflows zie je meteen waar dingen beter kunnen. Als Low-Code Software Developer communiceer je moeiteloos met al je collega’s, ook als ze niet technisch zijn onderlegd. Daarnaast beschik je over goed ontwikkelde organisatorische en time-managementvaardigheden. En last but not least: jouw gevoel voor humor maakt samenwerken nóg leuker!

We vragen verder:

  • bij voorkeur een afgeronde bacheloropleiding in Informatica of aanverwant vakgebied;
  • minimaal twee jaar programmeerervaring, liefst ook ervaring als Low-Code Developer of in een vergelijkbare softwareontwikkelingsrol;
  • ervaring met SQL en databases, basiskennis van front-end technologieen (HTML, CSS, JavaScript) en bij voorkeur kennis van low-code platforms (zoals ThinkWise, OutSystems of Mendix), Microsoft Power Apps en ervaring met cloudplatorms (zoals Microsoft Azure, AWS of Google Cloud);
  • bij voorkeur inzicht in best practices op het gebied van beveiliging, compliance-vereisten en privacywetgeving;
  • een uitstekende beheersing van de Engelse taal, kennis van de Nederlandse taal is een pluspunt.

Spreekt deze baan je aan, maar kun je niet aan al onze wensen voldoen? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wie weet hebben zijn we toch de juiste match.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Als het bovenstaande je iets lijkt, dan horen we graag van je. Solliciteer daarom snel via de sollicitatieknop op deze pagina. Heb je nog vragen? Bel ons op 06 82 39 97 79, of stuur een email naar careers@thermotraffic.com.

Wie food logistics zegt, zegt Thermotraffic

Thermotraffic biedt wereldwijd een naadloze one-stop logistieke service voor temperatuurgecontroleerde levensmiddelen. Met flexibele en innovatieve oplossingen willen we de logistieke partner zijn voor onze klanten.

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter ons succes. We doen er alles aan om hen een plezierige en veilige werkomgeving te bieden waarin zij persoonlijk en professioneel kunnen groeien. Dit draagt bij aan een samenwerkingsgerichte en ondernemende mindset, waardoor we altijd net die extra stap zetten om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze zelfs te overtreffen. Op al onze vestigingen in Europa ondersteunen we je bij de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en het verbreden van je horizon. Zo lever je een waardevolle bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Thermotraffc en food logistics in het algemeen.

Thermotraffic is een volledige dochteronderneming van Nichirei Corporation.

Applying with us

Submit your application

Related stories

Other Areas of Expertise

Darren Wright
Account Manager

Darren has worked in logistics and warehousing since leaving school. But even he is still learning, in a multi-facing role that brings him into contact with all our UK sites as well as a wide range of customers.

Read Darren‘s story
Other Areas of Expertise

Alex Potter
Process Analyst

Alex is part of a team tasked with analyzing and streamlining processes across Thermotraffic. And in his view, the only way to do that is to visit the sites, talk to the employees and experience those processes for himself.

Read Alex‘s story
Other Areas of Expertise

Peter Feteris
Manager Customer Care

Owing to his in-depth knowledge of Thermotraffic and its customers, Peter was asked to head up an important new Customer Care department. It’s a challenge he is relishing, at an exciting time for the company’s growth.

Read Peter‘s story
Other Areas of Expertise

Rogier Bakhuizen
Business Controller

Thermotraffic felt that Rogier had a lot to offer so they created a new role for him. And it’s a role that he has embraced enthusiastically.

Read Rogier‘s story

Make a job alert

Notify me about new jobs