Sales Support

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Other Areas of Expertise
Full-time
Apply for this job
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Other Areas of Expertise
Full-time

Voel jij je thuis in de logistieke branche en heb je al ervaring in een commerciële functie? Behoren klantgerichtheid en communicatiekracht tot jouw sterke eigenschappen? Voor onze Sales-afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker Sales Support die het team gaat ondersteunen met allerlei administratieve en commerciële activiteiten. Iemand die altijd voor onze klanten klaarstaat en op wie het team kan bouwen. Zodat je collega’s zich kunnen focussen op dat waar zij goed in zijn: het genereren en opvolgen van sales-leads en accountmanagement. Als jij je hierin herkent, pak dan de kans om je verder te ontwikkelen binnen ons ambitieuze internationale bedrijf!

Schakel tussen klanten en onze interne organisatie

Op dit moment bestaat onze Sales-afdeling uit drie personen. Als Sales Support medewerker neem je deze collega’s veel werk uit handen, met name in de voor- en natrajecten van het genereren, behandelen en opvolgen van leads. Zo help je hen bijvoorbeeld met het maken van uitgebreide offertes en met voorbereidingen voor beursbezoeken en campagnes. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt ervoor dat hun vragen en verzoeken intern worden uitgezet en tijdig worden opgevolgd. Én zie je kansen om klantrelaties uit te bouwen of te verbeteren, dan laat je die natuurlijk niet liggen. Samen werken we aan het succes van ons mooie bedrijf. Samengevat zijn je belangrijkste taken:

 • behandelen van vragen en wensen van klanten, het intern uitzetten en opvolgen daarvan;
 • ondersteunen van de Sales Executive en de Accountmanager bij het opstellen van gedetailleerde offertes;
 • voorbereidende werkzaamheden met betrekking tot offertes, projecten, campagnes en beurzen;
 • opvolgen van sales-leads;
 • meedenken over hoe we onze klantrelaties en -beleving kunnen optimaliseren.

Veelzijdige baan met ruimte voor groei

Binnen ons bedrijf voel je de dynamiek die zo kenmerkend is voor de logistieke sector. Elke dag is weer anders. Dat maakt ons werk gevarieerd en boeiend. Bij Thermotraffic zetten wij in op langdurige relaties. We vinden het belangrijk dat jij voldoende uitdaging vindt in je functie en jezelf kunt blijven ontwikkelen. We bespreken regelmatig individuele doelstellingen en bieden je de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen die je helpen in je ontwikkeling.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • een concurrerend salaris en een premievrije pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • reiskostenvergoeding;
 • de mogelijkheid om een deel van je tijd thuis te werken;
 • een bijdrage in de kosten voor je fitnessabonnement.

Als Sales Support medewerker heb je veel verschillende contacten; zowel met onze klanten als met je collega’s van Sales en van de andere afdelingen. Je communicatieve vaardigheden zijn dan ook dik in orde. Je draagt actief bij aan de resultaten van ons Sales-team en bent altijd bereid dat stapje extra te zetten. Ook onder druk blijf je nauwkeurig en gestructureerd werken. We vragen verder:

 • een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4;
 • werkervaring in een commerciële functie in de logistieke branche;
 • kennis van supply chain en logistiek (verscheping, douane-afhandeling en logistieke diensten);
 • bij voorkeur kennis van de veterinaire of fytosanitaire markt;
 • handigheid in het werken met Excel en PowerPoint;

uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, basiskennis van de Duitse taal is een pre.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Spreekt de informatie hierboven je aan, dan horen we graag van je. Solliciteer door je cv en een motivatiebrief te sturen naar e.pelisson@thermotraffic.com. Voor aanvullende vragen kun je ons bellen op 06 82 39 97 79.

Thermotraffic in het kort

Thermotraffic opereert sinds 1984 als een van de toonaangevende logistieke specialisten in temperatuur gecontroleerde logistiek wereldwijd. We beschikken over uitgebreide expertise op het gebied van complexe diensten en bieden onze klanten oplossingsgerichte diensten voor de koelketenlogistiek.

Mensen vormen de basis van ons succes. Wij waarderen onze collega’s en creëren een omgeving die medewerkers in staat stelt zich persoonlijk en professioneel te ontplooien en voldoening te vinden in hun werk. Collegialiteit en teamgeest staan bij ons hoog in het vaandel. Thermotraffic is een 100% dochteronderneming van de Nichirei Corporation.

Applying with us

Submit your application

Related stories

Other Areas of Expertise

Rogier Bakhuizen
Business Analyst

Thermotraffic felt that Rogier had a lot to offer so they created a new role for him. And it’s a role that he has embraced enthusiastically.

Read Rogier‘s story
Other Areas of Expertise

Rob Goldenbeld
Account Manager

Rob enjoys working with people from different departments to solve customer problems and introduce them to our wide range of services.

Read Rob‘s story