Manager QHSE

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Other Areas of Expertise
Full-time
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Other Areas of Expertise
Full-time

Heb jij een scherp oog voor kwaliteit en veiligheid en ervaring in QHSE-management? Thermotraffic is een internationale logistieke speler op het gebied van temperatuur-gecontroleerde levensmiddelen. Binnen onze organisatie houden we ons aan de strengste normen voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. Ons QHSE-team speelt hierbij een onmisbare rol. Ter versterking van dit team zijn we nu op zoek een vakbekwame QHSE Manager. Ben jij dat? We bieden je een gevarieerde en verantwoordelijke baan waarin je echt impact kunt maken.

Ontwikkelen, onderhouden en continu verbeteren van beleid, procedures en systemen

In jouw rol als QHSE Manager houd jij je bezig het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van beleid, procedures en systemen, zodat we aan alle wettelijke eisen en normen voldoen. Je bevordert een cultuur van veiligheid en streeft naar voortdurende verbetering. Je werkt hierbij nauw samen met de verschillende teams binnen Thermotraffic. Verder onderhoud je contacten met alle interne en externe stakeholders, zoals regelgevende en certificeringsinstanties. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director.

Binnen deze veelzijdige functie zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Standaardiseren, harmoniseren, implementeren en onderhouden van QHSE-managementsystemen volgens geldende regelgeving en ons bedrijfsbeleid;
 • Uitvoeren van regelmatige interne en externe audits om verbeteringsgebieden te identificeren en naleving te waarborgen;
 • Leiding en begeleiding bieden om voedselveiligheid en een veilige werkomgeving te garanderen;
 • Opzetten en uitvoeren van trainingsprogramma’s om bewustzijn van het QHSE-beleid te vergroten.
 • Onderzoeken van incidenten en (bijna-)ongelukken om oorzaken vast te stellen en corrigerende en preventieve maatregelen door te voeren.

Alle ruimte om je te blijven ontwikkelen

Bij Thermotraffic vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Je kunt bij ons dan ook rekenen op een open en informele werkomgeving. Én de mogelijkheid om te blijven groeien in je vak en binnen onze organisatie door het volgen van opleidingen en cursussen.

Verder bieden we je:

 • een concurrerend salaris en een premievrije pensioenregeling;
 • 28 vakantiedagen;
 • een leaseauto;
 • een laptop en smartphone;
 • een bijdrage in de kosten voor je fitnessabonnement.

Om succesvol te zijn als QHSE Manager is het belangrijk dat je in staat bent om al onze medewerkers op alle niveaus mee te nemen in het QHSE-beleid. Complexe ideeën breng je op een duidelijke en beknopte manier over. Natuurlijk blijf je op de hoogte van trends en best practices in onze branche en van wijzigingen in wetgeving. Trends en data weet je op de juiste manier te interpreteren om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen.

Verder beschik je over:

 • een bachelor in een relevante richting, zoals bijvoorbeeld Milieuwetenschappen of Veiligheidskunde;
 • aantoonbare ervaring in QHSE-managementfuncties en een bewezen staat van dienst in het aansturen van verbeteringsinitiatieven en het bereiken van meetbare resultaten;
 • uitgebreide kennis van kwaliteits- (ISO 9001), milieu- (ISO 14001) en veiligheidsmanagementsystemen (ISO 45001), HACCP en BRC;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • vaardigheid in MS Office en QHSE-management software tools.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Spreekt de informatie hierboven je aan, dan horen we graag van je. Solliciteer daarom snel via de sollicitatieknop op deze pagina. Heb je nog vragen? Bel ons op 06 82 39 97 79, of stuur een email naar careers@thermotraffic.com.

Wie food logistics zegt, zegt Thermotraffic

Thermotraffic biedt wereldwijd een naadloze one-stop logistieke service voor temperatuur gecontroleerde levensmiddelen. Met flexibele en innovatieve oplossingen willen we de logistieke partner zijn voor onze klanten.

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter ons succes. We doen er alles aan om hen een plezierige en veilige werkomgeving te bieden waarin zij persoonlijk en professioneel kunnen groeien. Dit draagt bij aan een samenwerkingsgerichte en ondernemende mindset, waardoor we altijd net die extra stap zetten om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze zelfs te overtreffen. Op al onze vestigingen in Europa ondersteunen we je bij de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en het verbreden van je horizon. Zo lever je een waardevolle bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Thermotraffc en food logistics in het algemeen.

Thermotraffic is een volledige dochteronderneming van Nichirei Corporation.

Applying with us

Submit your application

Related job openings

Related stories

Other Areas of Expertise

Darren Wright
Account Manager

Darren has worked in logistics and warehousing since leaving school. But even he is still learning, in a multi-facing role that brings him into contact with all our UK sites as well as a wide range of customers.

Read Darren‘s story
Other Areas of Expertise

Alex Potter
Process Analyst

Alex is part of a team tasked with analyzing and streamlining processes across Thermotraffic. And in his view, the only way to do that is to visit the sites, talk to the employees and experience those processes for himself.

Read Alex‘s story
Other Areas of Expertise

Peter Feteris
Manager Customer Care

Owing to his in-depth knowledge of Thermotraffic and its customers, Peter was asked to head up an important new Customer Care department. It’s a challenge he is relishing, at an exciting time for the company’s growth.

Read Peter‘s story
Other Areas of Expertise

Rogier Bakhuizen
Business Controller

Thermotraffic felt that Rogier had a lot to offer so they created a new role for him. And it’s a role that he has embraced enthusiastically.

Read Rogier‘s story

Make a job alert

Notify me about new jobs