HR Officer

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Other Areas of Expertise
Full-time
Apply for this job
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Other Areas of Expertise
Full-time

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in Human Resources waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt? Spreekt de dynamiek van de internationale logistieke sector je bovendien aan? Als je antwoord op deze vragen ‘ja’ is, lees dan vooral verder en solliciteer vandaag nog naar de rol van HR Officer bij Thermotraffic!

Veelzijdige rol binnen een internationale werkomgeving

Samen met twee collega’s vorm jij het professionele en enthousiaste HR-team op ons kantoor in Rotterdam. Je ondersteunt de managers en medewerkers op onze locaties in Nederland, België en de UK met een breed pakket aan HR-services. Zo help je de teammanagers bijvoorbeeld met hun dagelijkse HR-zaken, zorg je dat zij het beste uit hun medewerkers kunnen halen en coördineer je de vereiste opleidingen voor de ontwikkeling van de medewerkers. Daarnaast regel je het hele wervingstraject van nieuwe collega’s, van sourcing tot en met de succesvolle onboarding. Kortom: als HR Officer heb je een hele gevarieerde en verantwoordelijke functie, waarin je al je kennis en kunde van HR-zaken in praktijk kunt brengen. Andere taken zijn:

 • bijhouden van een nauwkeurige HR-administratie, waarin je processen vastlegt in de werkgeschiedenis van onze medewerkers, zoals ziekteverzuim, zwangerschapsverlof, promoties, en overplaatsingen;
 • opstellen van de vereiste HR-rapporten;
 • actief bijdragen aan de optimalisatie van HR-processen;
 • een actieve bijdrage leveren in specifieke HR-projecten.

Als HR Officer rapporteer je aan de Head of Group HR.

Groei met ons mee!

Bij Thermotraffic zetten wij in op langdurige samenwerking. We vinden het belangrijk dat jij voldoende uitdaging vindt in je functie en je jezelf kunt blijven ontwikkelen. We bespreken regelmatig individuele doelstellingen en bieden je de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen die je helpen in je ontwikkeling. Daarnaast kun je rekenen op:

 • een concurrerend salaris en een premievrije pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • reiskostenvergoeding van huis naar werk;
 • in overleg met je manager de mogelijkheid om een deel van je tijd thuis te werken;
 • een bijdrage in de kosten voor je fitnessabonnement.

In jouw rol als HR Officer is het belangrijk dat je empathisch bent, toegankelijk en een goede luisteraar. Met andere woorden een professionele en integere collega met sterk verbindende kwaliteiten. Een betrokken collega bij wie onze medewerkers terecht kunnen met al hun HR-vragen. Je bent communicatief sterk, bent servicegericht en beschikt over een ‘can do’-mentaliteit. Natuurlijk werk je nauwkeurig en ga je vertrouwelijk om met de informatie die je krijgt tijdens je werk. Daarnaast beschik je over:

 • een afgeronde bacheloropleiding in HR of Bedrijfskunde;
 • ervaring met HR-activiteiten;
 • goede kennis van best practices op het gebied van HR en het arbeidsrecht;
 • handigheid in het werken met Excel, Word en PowerPoint;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Klinkt dit als jouw volgende baan, dan horen we graag van je. Solliciteer door je cv en een motivatiebrief te sturen naar e.pelisson@thermotraffic.com. Voor aanvullende vragen kun je ons bellen op 06 82 39 97 79.

Thermotraffic in het kort

Thermotraffic opereert sinds 1984 als een van de toonaangevende logistieke specialisten in temperatuur gecontroleerde logistiek wereldwijd. We beschikken over uitgebreide expertise op het gebied van complexe diensten en bieden onze klanten oplossingsgerichte diensten voor de koelketenlogistiek.

Mensen vormen de basis van ons succes. Wij waarderen onze collega’s en creëren een omgeving die medewerkers in staat stelt zich persoonlijk en professioneel te ontplooien en voldoening te vinden in hun werk. Collegialiteit en teamgeest staan bij ons hoog in het vaandel. Binnen Thermotraffic denken we globaal, handelen we lokaal en respecteren we culturele waarden.

Thermotraffic is een 100% dochteronderneming van de Nichirei Corporation.

Applying with us

Submit your application

Related stories

Other Areas of Expertise

Rogier Bakhuizen
Business Analyst

Thermotraffic felt that Rogier had a lot to offer so they created a new role for him. And it’s a role that he has embraced enthusiastically.

Read Rogier‘s story
Other Areas of Expertise

Rob Goldenbeld
Account Manager

Rob enjoys working with people from different departments to solve customer problems and introduce them to our wide range of services.

Read Rob‘s story